| madutapapusa a întrebat:

Cu ce isi ascut ciocul perusii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Cu polizorul.Nu poti sa dai un search pe google"?

| W3R4 a răspuns:

Cu osul de sepie, dar mai sunt in magazinele veterinare si un fel de "pietre", cu gust de fructe, care au rolul de a ascute ciocul unui perus.
Si eu am doi, le-am luat odata o asemenea piatra si le-a placut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu os de sepie. Il poti achizitiona de la orice pet shop, costa in jur de 4-5 lei.happy Crengutele de copaci nu prea le sunt de ajutor. Osul de sepie are si anumite vitamine benefice pentru ei.happy

| Aniisoara a răspuns:

Cu os de sepie. Osul de sepie este de nelipsit daca ai un papagal.Precum si legumele si fructele.Care se servest regulat si diversificat in fiecare zi sau odata la 2-3 zile depinde de ce ai prin casa.

| madutapapusa explică (pentru Aniisoara):

Si daca nu am os de sepie? crengutele
din copaci sunt bune?

| madutapapusa explică (pentru Aniisoara):

Si daca nu am os de sepie? crengutele din copaci sunt bune?

| Aniisoara a răspuns (pentru madutapapusa):

Crengile din copac nu prea le sunt de mare ajutor adica osul de sepie e cel mai indicat.Ei se folosesc de crengile din copaci pentru a-si toci ghiarele dar in captivitate acele crengi nu le sunt de prea mare folos doar de design.Cel mai bine e sa iei un os de la petshop este 2.50-3 lei nu este mult si nu se consuma asa repede. Acum depinde si de papagal sa se acomodeze cu el.Sunt uni papagali care nu folosesc os de sepie. Daca nu se impaca bine cu osul de sepie du-te cu el la veterinar si ii va taia medicul gherutele si ciupu(foarte putin).