| guess_who a întrebat:

Cu ce medicamente pentru supradoza poate lua o persoana pentru a se sinucide? Cum se numesc?hee hee PS: Nu vr sa ma sinucid. e curiozitate

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dar te-ai gandit ca ai putea da genul asta de idei unor minori cu mai putin discernamant care intra pe site? Ce curiozitate bolnava e asta?

| pisi dy a răspuns:

Bomboane cu ciocolata...Ciocolax

| kh1ss a răspuns:

Somnifere

| moonY a răspuns:

Mentosane

| dyanna a răspuns:

Ce se intampla? de ce toata lumea e interesata de cum sa te sinucizi?laughing... e o noua moda pe aici, pe site sau ce?laughing...care e faza? ...am scapat de complexatii de marimea barbatiei si acum dam de persoane cu ganduri sinucigase?laughing

| afrodita17 a răspuns:

Am auzit ca merge si cu paracetamol...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@dyanna, tocmai de atatea intrebari despre penis unii se gandesc la sinucidere, n-o faceti oameni rai, asemenea problemelor din viata si aceste intrebari trec, sper raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general cei care iau substante nu prea reusesc sa se sinucida ci doar sa se nenoroceasca pentru tot restul vietii.
Si daca ti se face o singura data o spalatura stomacala cred ca n-o sa mai inghiti niciodata absolut nimic, si-o sa mori de inanitie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca merge cu orice medicament, voi incerca daca e cazul cu unele care se dau fara prescriptie medicala, e mai simplu ca sa nu ma aiba doctora de familie pe constiinta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff

| Blu_7007 a răspuns:

Pai orice medicamente...luate in cantitatzi mari...