| remus a întrebat:

Cu ce metode naturiste se pot ameliora carceii de la membrele inferioare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Aimee_7045 a răspuns:

Ca sa nu mai apara pe viitor, cumpara-ti pastile de calciu si magneziu pentru a reface cantitatea pierduta din corp.

Daca preferi tratamentele naturiste, sfarama 4 coji de ou si amesteca-le cu zeama a 2 lamai. Lasa-le la macerat timp de 3 zile. Adauga miere dupa gust. 2 linguri din amestec iti aduc necesarul de calciu zilnic.

Daca iti apar carcei doar la picioare, schimba-ti incaltamintea cu una in care talpa piciorului nu aluneca in interiorul sandalei.

- optateaza pentru o hrana echilibrata si alimentele care contin potasiu: peste, carne de pasare, sparanghel si magneziu: rosii, legume verzi, cereale

- ceaiuri de plante cu proprietati antispasmodice - paducel, flori de tei, sulfina, lemn-dulce, cozi de cirese

- frectii cu uleiuri esentiale si masaj usor pentru decontractarea muschilor crispati: lavanda, menta, coada-soricelului, valeriana, fenicul, magheran, coriandru

- gimnastica si sport pentru tonifierea muschilor, genoflexiuni si stati pe varful picioarelor.

3 răspunsuri:
| Nicole a răspuns:

Buna.
Uite, intinzi membrul inferior fiind asezata si tragi de degete, asa va trece.
Secces si numai bine!

| filipm2001 a răspuns:

Pai din cate stiu eu carceii se fac de cele mai multe ori de la lipsa de calciu. Daca e asa, ai putea sa faci o cura cu suplimente de calciu si vitamina D3 si cred ca nu vei mai avea nevoie de ameliorare, din moment ce vei scapa de ei.
Succeswinking

| problems a răspuns:

Tatal meu are ca un fel de spirt facut din tuica si castraveti de mare(de aia micuti) ff buni i.am incercat si eu

Întrebări similare