Nu are cum sa-ti treaca asa. Trebuie traatment antibiotic recomandat de medic. daca nu te duci la medic, boala se va agrava pana ai sa ajungi obligat-fortat.
Cine ti-a zis pus diagnosticul de omfalita? Asta apare la nou-nascuti pentru ca ei au cordon ombilical
Bună! Îți curge puroi din buric? Eu am avut acum o lună, din cauza ingienei precare. 3 zile m-a usturat ff tare apoi pur și simplu a inceput să curgă puroiul. Am
Mai imi cer scuze. Am un device cam prost. Zixeam ca am fost la urgenta si m-a curatat cu betadina si local am aplicat incepand de a doua zi Rifampicina. Am desfacut capsula si am turnat continutul in buric. Igiena trebuie facuta riguros. Si antibioticul aaplicat o data pe zi. Cum ziceam m-a usturat buricul 3 zile. In ultima zi. dimineata am turnat rivanol in ideea ca poate e infectat..seara a inceput pur si simplu sa curga. Asta a fost experienta mea. Nu am luat decat antiinflamatoare pe cale orala si pansament gastric. Iar local lavaj cu betadina si antibiotic Rifampicina o capsula pe zi primele 3 zile apoi una la 2 zile. 9 zile a tinut cu totul. De la primele simptome pana la vindecare. Multa sanatate si mergi la medic!