| alle529 a întrebat:

Cu ce pot sa ma dau ca sa`mi dispara herpesul?straight face Nu`l suport!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
19 răspunsuri:
gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Cel mai ok ar fi tratamentul cu antivirale (aciclovir), dar, depinde si in ce etapa e herpesul. Pentru eficienta maxima, aciclovirul, trebuie luat cat mai la debut (cand inca nu apar veziculele).
Teoretic ar trebui sa iei cam 1g aciclovir/zi (5 pastile de 200mg: 2 dimineata si la pranz, una seara. Sau, pentru un confort mai mare, adica pastile mai putine, poti sa iei 3 pastile de cate 400mg).
Daca e intr-o faza mai avansata, ar trebui sa suplimentezi tratamentul cu un unguent pe baza de glicerina, aplicat direct pe zona afectata.

mariana
| mariana a răspuns:

Herpesul e cauzat de virusul herpetic, motiv pentru care apare periodic, cand organismul este mai solicitat, ori cand consumam o mancare buna, care ne-a cauzat un grad de satietate mai accentuat. Ti s-au dat mai multe sfaturi cu ce se poate folosi, pentru ameliorarea acestei stari. Eu folosesc de regula Euvirox, costa cca 8-10 lei, este un ungvent care se aplica imediat cum simti furnicaturi, ori un mic disconfort pe buze, ori pe nas, respectiv in locul in care apare. Amelioreaza durerea si reduce perioada de vindecare. Cand sistemul imunitar este slabit atunci apar, in mod frecvent, herpesurile, motiv pentru care ar fi indicat sa faci un tratament cu echinaceea purpureea, pentru intarirea sistemului imunitar al organismului tau.
Multa sanatate si succes in aplicarea solutiei care te avantajeaza.

| mioara a răspuns:

Cauta la calivita medicamente pentru herpes.

| SweetCandy a răspuns:

Plasturi sau mai exista o crema in farmacie ACICLOVIR... e foarte eficientahappy

| SweetCandy a răspuns:

Nu e scumpa...cam 10 lei, daca nu mai putinhappy

| SweetCandy a răspuns:

Http://www.farmamed.ro/medicamente_din_romania/a.html
uite aici un link... din cate vad difera din cauza mg insa mergi la farmacie si o sa te lamureasca farmacista, eu iti spun k e eficient si k merita baii, oricum nu e scump...:)

| dragosh a răspuns:

Pentru totdeanua nu prea exista tratament...
Doar de momenthee hee

| georgica29 a răspuns:

Eu am avut aceeasi problema cu baiatul meu de 10 ani si mi-a recomandat doctorul de familie herpigen de la farmacie. costa cam15 lei si este un tub micut. isi face efectul foarte repede.incearcal si tu. sanatate

| daddy a răspuns:

Plasturi compeed sau aciclovir ^_^

| Elena97M a răspuns:

In cazul herpesului, tratamententul trebuie sa inceapa cant mai devreme posibil, de indta ce observati primele semne ale bolii. Cu ajutorul unui tampon de vata se va aplica pe zona afectata amestecul urmator de uleiuri:
- 4 picaturi de ulei de bergamota, eucalipt si geraniu la doua lingurite jumate de ulei sai lotiune de galbenele.
Feriti acest amestec de lumina solara si aplicati uleiul in zona afectata de 2-3 ori pe zi. Se recomanda sa nu intrati in contact cu lumina solara timp de 30 de minute de la aplicare, deoarece acest amestec poate creste sensibilitatea la lumina.

Sau cauta plasturi pentru herpes.

| alle529 explică:

[dragosh] nu am spus pentru totdeaunalaughinglogic ca doar pentru moment ca dupa aia tot imi apare candva da cand imi apare sa-l dau cu cv sa se vindecelaughing (sper ca am fost destul de explicita)

[sweetCandy] stii cam cat costa crema aia aciclovir? cu aproximatie:d

| alle529 explică:

Mersi mult [sweetCandy] esti o scumpa! :*:*:*

| romina_7963 a răspuns:

Un tratament naturist:freaca locul cu un catel de usturoi. Stiu ca nu e prea gustos si nici bine mirositor, dar e bun in cazuri de urgenta.

| elenacata a răspuns:

Nu prea exista tratament. dar sunt cateva tratamente naturiste (ca sa le numesc asa). sa mananci multe fructe si legume, fumatul este exclus si alifie de galbenele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Plasturi antiherpetici "Compeed"batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Tratament local cu Aciclovir, Zovirax, plasturi anti-herpetici Compeed, lips cu aloe vera de la Forever.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde unde-l aveti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Existau pe vremuri la farmacie niste fiole oribile la gust Rodilemid; dupa un tratament de 10 oribilitati herpesul era inlaturat pe o perioada de cel putin un an - nu se mai fabrica. Ramane zovirax si compeed

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Otet

Întrebări similare