Nu trebuie sa stai pe plaja ca sa te bronzezi, te prinde mai bine soarele in apa, dar sa te dau cu o lotiune rezistenta la apa si cu protectie 50 daca ai tenul deschis la culoare.crema/lotiunea trebuie sa ti-o aplici pe toata pielea imediat dupa dus pentru. a intra mai repede si mai bine in piele, trebuie sa te dai cu crema cu o jumatatea de ora inainte de expunerea la soare si din 2 in 2 ore sa te dai iarasi, mult succes!
P.S:daca vrei sa te bronzezi mai bine trebuie sa iei betacaroten(morcovi) sau o lotiune de plaja care sa contina betacaroten
Uleiul de masline ajuta la sa ceva sau exista tot felul de creme care grabesc procesul de bronzare dar e as ramane la ulei
Eu te-as sfatui sa nu iei din alea care te bronzezi repede, ale puternice cica fac boli de piele, insa cea mai sanatoasa bronzare mi9 se pare cu apa la mine a avut rezulytat dar in muplt timp
Cred ca ar fi in regula sa folosesti autobronzante Ca LA SOLAR CLAR EU nu m-as duce nici moarta
Cumpara-ti o crema auto bronzanta, se gaseste la hipermarket-uri de la diferite firme. Iti dai cu ea (uniform!) unde vrei sa te bronzezi si trebuie sa stia cateva minute la soare.
Date cu crema Garnier cu factor 50 e supper te bronzezi intr-o zi cat intr-o vara intreaga!