anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu ce pot sa sterg ochelarii?
In afara de laveta speciala, ca tot lasa urme

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Juviia a răspuns:

La lidl erau ceva servetele pentru ochelari, nu mai stiu cum se numeau.

| anonim_4396 explică (pentru Juviia):

Mersi, am gasit

| Juviia a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu placere!

Răspuns Apreciat de Editori
| untu a răspuns:

Incearca cu o carpa curata si moale (poate fi si de catifea) si stropiti cu un pic de solutie CLIN MULTI-SHINE! ( foarte bun pentru sters geamuri,televizoare,PC,laptopuri, geamul de la cuptorul aragazului, orice fel de sticla, mai ales si pentru sters lentile de la ochelari, dar sa pui foarte putin ( un puf pe o carpa)

8 răspunsuri:
| Simon a răspuns:

Incearca cu servetele uscate, tip batistute, sa fie mai pufoase big grin. Mie mi se pare ca ofera cel mai bun rezultat, chiar daca raman firmituri, le poti indeparta sufland usor. Spor!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cu o cîrpă moale, sau piele de căprioară, existau pe vremea lui Ceaușescu, piele de căprioară care erau puse in tocurile de ochelari.

| Doub a răspuns:

Spirt

| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Are alcool, imi stric antireflexul

| PeFuga a răspuns:

Apa si sapun, apoi cu o bucata moale de bumbac

| Andreeaioan115 a răspuns:

Cu servetelul umed happy

| Veltorb a răspuns:

Cu șervețele umede de bebeluși(să nu aibă alcool) și apoi cu șervețele uscate pentru a nu rămâne urme.

| DozaDeSperanta a răspuns:

Buna seara!

Si eu am avut problema aceasta!
Solutia este Spirtul(alcool medicinal)

O vedere superba si cat mai clara iti doresclaughing si multa sanatate!

| anonim_4396 explică (pentru DozaDeSperanta):

Nu strica antireflexul? Asa stiam

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Hm, nu ştiu
atunci, mergi şi ia-ţi şerveţele speşiăl