| ChrisNOW a întrebat:

Cu ce sa dau pe mana sa dispara asta, e grav? http://i60.tinypic.com/2e6d11s.jpg A inceput sa ma manance,din ce cauza mi-a aparut, sa fie tot de la benziile cu ceara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Este posibil. Pare a fi o arsura superficiala. Insa banuiesc ca benzile au fost luate din supermarket si nu ai turnat tu ceara incalzita pe ele, nu? Daca este vorba de ceara incalzita de tine si te-ai ars, e posibil ca mancarimea sa semnifice vindecarea pielii.
Insa daca doar ai luat benzile din supermarket nu ar fi trebuit sa ai reactia asta. Deja dupa o zi, doua, pielea ar trebui sa capete aspectul normal. Daca e vorba de cazul asta, cred ca cel mai bine ar fi sa consulti un doctor. Este posibil sa fie vorba de o reactie alergica.

| ChrisNOW explică (pentru OoBunnyoO):

Au fost cumparate din Supermarket. sad

| OoBunnyoO a răspuns (pentru ChrisNOW):

Atunci cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la doctor. Banuiesc ca nu exista posibilitatea sa iti fi ramas ceara pe piele? Stiu ca si eu am incercat o data sau de de doua ori si era groaznic sa curat ceara de pe piele. Uneori trebuia sa ma frec pe picioare vreo 15 minute si tot nu reuseam sa curat tot.

Nu mi-a ramas am curatat si eu mult, dar s-a luat...

Si se vedea daca ramanea, era o ceara verde

Vin cu ''ceva nou'', am observat ca dimineata nu prea mai am nimic pe maini, dupa care nu stiu de la ce si cum se inrosesc si apar din nou!

| OoBunnyoO a răspuns (pentru ChrisNOW):

Este posibil sa fie o iritatie a pielii de la ceara respectiva ori o reactie alergica la ea, care sa fii cauzat intr-adevar o dermatita. Unele produse cosmetice o pot declansa. Stai linistita, dermatita nu provoaca aparitia cancerului de piele. Insa este enervanta si se poate extinde. Cel mai bine ar fi sa mergi la doctor si sa iti dea un tratament, care de regula consta intr-un unguent.

OK,m-am speriat rau de tot! Multumesc din nou happy

| giony54 a răspuns:

Este o infectie a pielii, o dermatita, si trebuie sa mergi la medic pana nu faci un cacer de piele.