| yuly3000 a întrebat:

Cu ce sa incep...azi intre orele 5-6 am avut o senzatie foarte ciudata(mi s-a accelerat pulsul dintr-o data de parca ma batea careva in piept si aveam senzatia ca trece ceva prin mine), ceea ce este si mai ciudat este ca am vorbit si cu cel mai bun prieten al meu despre asta si, si el a avut aproape aceeasi senzatie ca si mine tot in acelasi interval de timp. Daca stie sau gaseste cineva o explicatie pentru asta o sa ii fiu foarte recunoscator. Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Se numeste atac de panica, este frecvent la adolescenti.

| pietrean a răspuns:

Probabil ai avut palpitatii(inima iti batea tare si repede).
Hidrateaza-te bine(chiar cu apa+lamaie),mananca banane,bea cate un ceai de valeriana impreuna cu paducel(infuzie),odihneste-te bine.
Nu mai bea bauturi energizante,cafea,carbo-gazoase.
Niste analize,nu ar strica, sa vezi cum stai cu calciul, potasiul, magneziul, fierul.