Aknesol! Costa 9 lei, dar crede-ma ca face minuni! Foloseam inainte tratamente ce costau milioane si nu isi faceau efectul!
Mai am de facut o precizare: usca destul de tare tenul, asa ca iti trebuie si o crema! Il folosesti de 2 ori pe zi si dupa ce iti trec o data pe saptamana(ca sa nu mai apara).Nu il gasesti chiar in toate farmaciile, insa incearca la mai multe pana dai de el!
Zineryt este unul dintre cele mai bune tratamente importiva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30-35 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici, ramase in urma cosurilor, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala (si nu numai). Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutat/a sa alegi unul potrivit tipului tau de ten.
Dar cel mai bine ar fi sa consulti si un dermatolog.
Succes! Numai bine!
Incearca cu pasta de dinti, dar sa nu fie inalbitoare. La mine a functionat foarte bine, urmatoarea zi dispareau. Dar sa te dai doar pe cos, nu pe toata fata.
Cauta la magazine Garnier Pure Active!
Actioneaza foarte repede si discret. Nu e crema, e un fel de gel. Usca cosurile in 3-4 zile. Dupa aplicare, in curs de 3-4 ore roseata dispare. Ti`l recomand, si eu folosesc!
Te mai poti da cu ceai de musetel rece, calmeaza pielea.
Ai grija de tine!
Si eu am avut cosuri, dar mi-au trecut dandu-mi cu apa tonica. sper ca te-am putut ajuta
Sincer eu am luat o crema pentru masaj. De la Bio Krauter. Era pentru masaj, aveam ceva cosuri pe spate, m-am dat, si mi-au trecut cosurile de pe spate. Mi-am zis... de ce sa nu incerc si pe fata. La inceput am dat pe o zona mica, apoi mi-a trecut. Apoi am zis, de ce sa nu incerc pe toata fata. Apoi am incercat, acum nu mai am cosuri. Mi-au trecut.
Chiar e pe bune...
Nu sunt singurul care a scapat de cosuri cu crema asta.
Incearca si tu, nu ai nimic de pierdut. Garantez ca nu are reactii adverse(e bio, oricum)
http://www.produselifecare.eu/......io-krauter
Audir8etron întreabă: