anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu ce sa ma dau pe cicatrice (de la o cazatura) ca sa-mi treaca mai repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Ben. a răspuns:

Cu o crema cu antibiotice.

| psiholoaga a răspuns:

Bepanthen.

daniela
| daniela a răspuns:

Incerca cu betadina, dezinfecteaza si totodata ususca foarte rapid. Nu te speria daca iti inroseste pielea nu ramane permanent si se spala bine cu apa. Lasa rana cat mai mult timp la "aer" pentru ca altfel perioada de vindecare este mai mare

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Pivalat de flumetazona

mlm
| mlm a răspuns:

Incearca praf cicatrizant Cicatren, sau daca vei gasi crema Cicatrol, este si mai ok, acesta crema face minuni.Bafta.

mlm
| mlm a răspuns:

Incearca praf cicatrizant Cicatren,sau daca vei gasi crema Cicatrol,este si mai ok,acesta crema face minuni.Bafta.

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Bitter Suedez sau spray cu propolis.

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Si chiar daca ai aloe in casa sa rupi cate o frunza sa o pui cu taietura pe cicatrice -e foarte buna pentru asa ceva.

| vio a răspuns:

Crema de galbenele...

| MisterKat a răspuns:

Apa oxigenta si Rivanol ( ca sa curete zona ) si apoi Tinctura de Propolis si ceva crema de galbenele sau orice crema ai prin casa. ( Crema cosmetica, nu din aia de pantofi ) Succes! Multa Sanatate!

| micurutza2005 a răspuns:

Cu CICATRIZIN crema e naturala din tataneasca, sunatoare, galbenele, musetel o gasesti la astea naturiste dar si la farmaciile celelalte (e cu capac maro ca sa o recunosti)e buna in multe si nu ar trebui sa ne lipseasca din case si e si foarte ieftina e de firma TIS farmacologic. eu odata m-am ars si am dat repede cu ea si nici urma de arsura nici basicute nu s-au facut si in 2 zile nu am mai avut nimic incearca si tu.