| lovely1993 a întrebat:

Cu ce sa-mi hranesc papagalul, astfel incit, sa aiga un regim sanatos? Va rog cei cu experienta sa-mi dea si mie niste sfaturi...ma bazez pe voi prieteni...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Skylerx a răspuns:

Ai putea sa-i dai mancarea lui pentru papagali (normal), ou fiert, morcov, un cotor de mar (sa mai aiba ceva mar pe el), seminte, grau etc. Ceva care are vitamine.

7 răspunsuri:
| ZoeyMe a răspuns:

Http://www.papagalul.ro/specii.html

Alege specia si la fiecare va aparea sectiunea,, Hranire''.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...de ce nu-i dai 20 de lei si-l lasi in oras, sa-si ia el ce-i place?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreaba-i pe cei din magazinele care ii vand si mai trebuie sa existe niste forumuri specializate... google it...nu stiu despre mancarea lor insa vreau sa iti spun sa nu iti lasi papagalul niciodata in bucatarie cand ai pe foc tigai teflon/Tefal, ca iti moare.

| nutuxcristian a răspuns:

Si eu am un papagal mascul. Eu ii dau mereu Meniul Saptamanal, asa se numeste costa intre 2 si 3 lei la PET SHOP,mancare Vita Cip-Cip iar acum am bagat in alimentatia lui oua fierte tari pisate, firimituri de paine si cateva nuci pisate usor pe langa mancarea lui normala. Atat cat si in apa am grija, ii schimb apa odata la 5 zile pentru ca am 2 borcanele intr-una pun apa iar intr-alta pun apa si picaturi intre 30-40 de picaturi pentru o digestie mai usoara si pentru imunitate.Eu nu am pereche am decat un mascul si i-am cumparat o oglinda cu hranitor in care ii pun mancare si se uita in oglinda. Faza cu oglinda este pentru cei fara pereche sa nu se simta singuri. Mereu ii dau drumul din colivie pentru a-si pune in aplicatie vitaminele consumate de el. Sper ca te-am ajutat! :-x

| Gabe4You a răspuns:

Buna! Si eu am un papagal! Nu trebuie sa-ti faci griji pentru regimul lui alimentar! In mancarea lui speciala are inclus tot ce are nevoie, iti recomand Kiri-Kiri mancare pentru papagali. Cel putin papagalului meu nu ii place nimic alceva in afara de mancarea lui, am incercat sa-i dau alte alimente dar nu mananca decat mancarea lui. Aaa, apropo. sa nu uiti osul de sepie! Osul de sepie este foarte important pentru papagali! Daca nu ai unul, cumpara de la un pet shop! Il agati cumva intre gratiile custii ca sa poata sa muste din el! Face asta ca sa nu-i creasca ciocul prea mare! Deci bafta cu papagalul tau! Iti trebuie doar mancare speciala si un os de sepie! Pa-pa!

| diadia46 a răspuns:

Gasesti toate informatiile despre papagali de care ai nevoie pe www.papagali-blanzi.ro
:)

| diadia46 a răspuns:

Gasesti toate informatiile necesare pe www.papagali-blanzi.ro