anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu ce se pot indeparta alunitele, in afara de calea chirurgicala sau cu laser?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| drpopa a răspuns:

Pentru tratamentul petelor pigmentare exista o gama larga de cosmetice depigmentare( de la bioderma, iwostin, la roche possay) gamele contin seruri, creme, geluri, tratamentul dureaza in medie cam 6 luni

5 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Si eu am alunite si sunt mandra de ele :X

| Linda a răspuns:

Vara mea si-a indepartat o alunita pentru ca risca sa se malignizeze. Nu cred ca costat mult, a facut-o la spital de stat.

| cucalic a răspuns:

Si eu am alunite si le urasc

| Dianna_8523 a răspuns:

Nu prea am auzit de alta metoda, insa eu una zic sa nu te atingi de ele. Fac parte din personalitatea ta si te evidentiaza intr-un anumit mod. Eu una zic sa te bucuri de cum te-a lasat Dumnezeu si sa nu apelezi la tot felul de lucruri stupide daca nu este nevoie. Sunt doar niste alunite, unora chiar le plac happy. De exemplu, mie imi plac foarte mult alunitelehee hee Dar depinde de tinewinking Te pup:* pa, pa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da asa e, eu stateam mult la soare si am strans multe alunite, unele din ele au disparut altele nu, dar nu exista nimic in afara de chirurgie si nu are rost, happy Da eu mi-am pus mereu intrebarea de ce oamenii albi au alunite creole si negrii nu au alunite albe happy