Poti sa-ti speli fata cu apa si sare de mare, o dizolvi putin intr-o cana.
Lamaia e foarte buna.Stoarce o bucata de lamiie intr-un vas micut, ia un tampon, un disc de vata si sterge-ti fata cu acest suc de lamaie.
Produsele de la Oriflame sunt bune. Cele de la Pure Skin.
Daca ai multe cosuri si ti s pare ca e sfarsitul lumii, daca ai posibilitate consulta neaparat un dermatolog.
Am auzit ca n-ar trebui sa-ti speli fata doar cu apa si atat.
Alimentatia e importanta. Tine cont sa nu consuni grasimi.Mai ales bomboane; si pentru mine e greu, insa incearca sa le eviti; daca esti o fana a Nutellei, condoleante.
Ai putea sa ceri si sfatul mamei.
In perioada de vara, daca ai cosuri, sa stai cat de mult rezisti la soare.Soarele usuca cosurile.
Incearca sa nu le storci.Iti vor ramane semne.
Daca sunt foarte vizibile, incearca corectore si/sau fond de ten.Sa stii ca nuanta verde a unui corector va ascunde roseata.Corectorul de la Oriflame Pure Nature (Tea Tree & Rossemary) e destul de eficient.Sa nu te folosesti de pudra, pentru ca ea astupa porii si nu permite pielii sa respire normal.
Bea cat de multa apa poti!
Nu-ti spala fata cu geluri anti acnee prea des(maxim 3 ori pe zi).
Bafta si multa sanatate!
Hey, nu te mai da tu cu toate prostiile pe fata ca o s-o iriti si mai rau si sa te tii atunci! Singura modalitate de a scapa de acnee este vizita la medicul dermatolog.El vede ce fel de ten ai si ce fel de acnee si in felul acesta iti va prescrie tratamentul potrivit.Ce pot sa-ti recomnad este sa folosesti apa termala de la Avene. Este foarte buna pentru tenul cu probleme si ajuta totodata la vindecarea leziunilor provocate de acnee. O gasesti in farmacii. Se aplica dimineata si seara pe tenul curatat. bafta.
Important este sa nu le traumatizezi. Incearca sa aplici unguent Asocilin, este un produs veterinar pe care eu l-am incercat si care, pur si simplu, a facut minuni. Costa putin, in jur de 6-7 lei, si ar trebui sa il gasesti cam la orice farmacie. Curata-ti fata cu sapun cu sulf si apoi aplica unguentul despre care ti-am scris. Mult succes!
anonim_4396 întreabă: