| totElodia a întrebat:

Cu o dieta surprinzatoare am slabit 5, 8 kg in 16 zile. Este o inovatie pentru mine, deoarece pana la vara voi slabi atat cat vreau : 12 kg. Vrea cineva sa afle numele dietei? Ei bine, este dieta cu BANANE. Nu, nu glumesc. Bananele, asa cum credeati, NU ingrasa sub nici o forma... doar consumate in cantitati industriale. Acum vreo 3 luni am descoperit-o, insa nu i-am dat importanta. M-am gandit totusi acum aproape 2, 5 saptamani s-o incerc, iar rezultatele nu au incetat sa ma surprinda. Acum mai am doar 6 kg de dat jos, dar in 3, 5 saptamani le voi da jos cu siguranta. CE AM FACUT? Ei bine, dimineata era partea mea preferata. Consumam o banana, cu lapte degresat caldut / cel mult 1, 5 % grasime sau o cana de apa calduta in cazul in care nu mai aveam laptehee hee. Pranzul era ceva mai copios, deoarece mancam ce savuram la micul dejun + o supa / o salata. Cina (pana in ora 7) era constituita dintr-un fruct / o salata / o portie de supa usoara.(seara nu se va consuma nicio banana) M-am gandit sa va ajut, pentru ca stiu ca majoritatea va luptati practic cu surplusul ponderal, si ca v-ati dori sa aratati bine, sa atrageti priviri pe plaja. P.S: dupa aceasta dieta, nu recomand intoarcerea brusca la alimente bogat calorice / prajeli / paine, ci treptat. Nici excesele nu trebuie sa mai fie o obisnuinta. Pentru mai multe detalii, astept intrebari sau nelamuriri. Bafta si noroc deplin.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| BIOO a răspuns:

Eu consider ca trebuie sa-ti reglezi metabolismul si sa te vitaminizezi natural! Pentru ca si astfel de regimuri, diete. daca nu le mai tii dupa o perioada, vei ajunge sa iei in greutate subit si poate mai mult decat anterior! Da-mi add pe lazarescu_constantin sa mai vorbim! Bafta!

| darkgirl58 a răspuns:

Bei apa si mananci banana sau bei toata apa si apoi mananci banana

| Maria906090 a răspuns:

Multumesc! Eu am gasit o grama de diete aici http://www.rodiete.com. Poate te ajuta!

| Adam_Eva_1981 a răspuns:

Buna! vreau sa te felicit pentru performanta. in doar 16 zile sa slabesti 8 kg? uimitor! voi urma si eu reteta. multumesc!