| andrei755 a întrebat:

Cu o saptamana in urma m-am dat cu snowboardul pentru prima oara si am avut parte de o grama de cazaturi pe genunchi si de atunci mi s-a format o galma/umflatura in zona meniscului. E un motiv pentru care ar trebui sa ma ingrijorez sau ar trebui sa se traga de la sine? Tin sa precizez ca doare de la cea mai mica atingere.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| orientalmed a răspuns:

Vrei sa spui la padela sau rotula...nu menisc. Daca doar tare in special in INTERIOR.si nu poti sa te sprijini pe picior, si mai ales daca se si umfla, urgent la doctor.

1 răspuns:
| kiri11 a răspuns:

Este posibil sa se fi facut edem. Nu este neaparat foarte grav, insa trebuie sa iti cumperi pe viitor protectie pentru genunchi. happy sunt mai importanti decat crezi. Eu folosesc pentru durere banda magnetica kneeactive si din ce mi amintesc, este dedicata si pentru astfel de umflaturi.