| SOLDADO a întrebat:

Cu urmatorul handicap pot beneficia de o pensie?

Nu vad deloc cu ochiul stang si la ochiul drept am o dioptrie de 12 adica fara niste ochelari de mare grosime nu ma pot descurca si imi este foarte greu sa imi gasesc un loc de munca

Multumesc pentru raspunsuri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Raspunsul ti-l poate da doar comisia de incadrare intr-un grad de handicap. Doar aceasta poate hotari ca esti ori nu incadrabil intr-un grad de handicap si daca esti poti primi pensie de invaliditate.

| SOLDADO explică (pentru Ioandelasal):

Ms muult

| Azµre a răspuns (pentru Ioandelasal):

Corect!
Dar din câte am observat în ziua de azi au fost în stare să o lase pe fata aia de 25 de ani care săraca nu avea mâini și picioare nedezvoltate fără bani. Așa că nu mă mai miră nimic în ziua de azi.

| SOLDADO explică (pentru Azµre):

Am vazut si eu pfff ce oamenii da pana la urma i-au dat pensia inapoi, a iesit bine

| Azµre a răspuns (pentru SOLDADO):

Așa se pare, că îi va da înapoi... dar cum e la noi nimic nu mă mai miră.

4 răspunsuri: