| NimeniCelebru a întrebat:

Cui nu ii place ora de ed. fizica si de ce?
Eu. o urasc.Profesorul nostru e foarte rau si nu ne lasa se ne invoim daca ne e rau, etc...
E un stres continuu ce il am in fiecare marti si joisad
Fundooiiii pentru cel mai rapid, corect si amplu raspuns.Astept sfaturi.
:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Mie imi place :X si doamna profesoara e super!

Vorbiti cu diriga/dirigu si spunetii sa vorbeasca dumneaei/dumnealui su profesorul

Daca ai pile la niste medici roaga-i sa iti scoata o scutire pe anul asta gaseste el un motiv

Mult norocwinking

5 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Mie mi-a placut ora de educatie fizica. Intotdeauna. Dar o spun ca un fost sportiv. Mi-a placut, desi si proful meu de sport era un tip dur. Chiar am apreciat asta, pentru ca in sport nu faci nimic daca nu ai o doza de duritate, daca nu sti sa fii ferm cu tine insati si nu sti sa te disciplinezi. Dar asta a fost cu mine, nu toti sunt sportivi, si nu la toti le plac orele de educatie fizica. Dar si ele isi au rolul lor.

| Allyţu a răspuns:

Mie una imi place fizica laughing DE CE?
pai profesorul invata bine, daca luam in test o nota mica ne asculta si ne-o mareste tongue, e si glumet

| Allyţu a răspuns:

Scuze m-am gandit la alcevarolling on the floor)))

| NimeniCelebru explică:

Sa nu va suparati.am dat funda cam prea devreme. Oricum va multumesc tuturor:X
Pupici:*:*

| aliceinchains a răspuns:

Buna, Juli. Sincera sa fiu, nici mie nu imi placea la inceput. Nici profa noastra nu e prea de treaba, dupa incalzire ne pune sa jucam Handbal, iar eu il urasclaughing sau sa alergam. Conditia mea fizica lasa de dorit, pentru ca eu anul trecut nu faceam sport deloc, profa nici nu venea la ora.
Acum, insa, chiar azi am avut sport, eu am doar o ora pe saptamana, sunt la liceu si deja astept ora de sport, alerg foarte mult.
Azi chiar m-a laudat profa o gramada, si ea nu obisnuieste... sportul e foarte benefic, asa ca nu chiuli de la ore ca tot tu pierzi, nu profesoara.happy
Bafta, ai grija! Te pup! kiss