anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Culturistiilor, am si eu niste intrebari pentru voi, sunt bune proteinele " aptonia Mass Gainer "?, si spuneti-mi si mie cum sa le iau un prospect ceva... de cate ori pe zi, dupa antrenament, inainte. si ce mai trebuie, si am auzit ca cica, te afecteaza cand le ei, gen probleme cu stomacu, ca te arde chesti d-asteahee hee Funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| pavdany92 a răspuns:

In general proteinele nu sunt foarte bune pentru organism dar daca vrei sa iei de preferabil e inainte de antrenament/sala ca sa ai energie si doar odata pe zi dar asta depinde in functie de proteine, fiecare vin cu instructiuni separate dar asta depinde si de organism si cum raspunde la eletongue

| Cosmin86 a răspuns (pentru pavdany92):

Cum sa nu fie bune pentru organism? de ce scrii tampenii daca nu esti informat?

Si se iau imediat DUPA antrenament, atunci muschii "absorb" cel mai bine proteine, inainte se ia creatina sau alt energizant.

Doar odata pe zi?

Tu stii macar ce sunt proteinele?