| devilandreea a întrebat:

Cum a fost cand va-ti operat de apendicita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| danyyyel a răspuns:

Fara grija in timpul operatiei esti inconstienta(tu) nu simti nimic in timpul ei si la sfarsitul ei cand te trezesti te doare putin burta si asistentele iti dau niste pastile...cam asta e in cel mai bun caz( cand nu ti-a crapat apendicita).
In cel mai rau caz mai stai in spital cu niste tuburi mici in locul in care ti-a crapat apendicita.nu e cine stie ce durere.acum depinde de tine cand de tarziu ti-ai dat seama de ea. wave

5 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Pai ti-e frica pana ajungi in sala de operatii ca dupa, iti fac anestezia, si dupa 15 min te soate din operatie.Eu m-am operat in februarie, a fost cam aspa in primele 3 zile ca ma durea,nu puteam sa ma ridic din pat asa cum as fi vrut, dar a fost bine.

Va fi bine, nu te speria!:*

| djdani2010 a răspuns:

Nu m-am operat eu dar un prieten mi-a povestit tot: stai calma nu iti fie frica iti face anestezie nu o sa simti absolut nimic! la anestezie o sa simti ca o piscatura de tantarbig grin fi curajoasa nu o sa te doara deloc!

| CatyCatalina_5027 a răspuns:

Pai nu stiu cum e pentru ca nu m-am operat dar o prietena de-a mea a facuto...si zice ca nu este chiar asa de rau... oricum daca trebuie sa te operezi sa stai linish ca o sa te adoarmabig grin

| zuzulina1813 a răspuns:

Nu a fost chiar asa de rau!:*

| devilandreea explică:

Nu ma speriatzi
!

Întrebări similare