anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum a fost prima voastra menstruatie? Astept multe raspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Nu imi mai amintesc exact, dar sunt sigura ca nu a fost ceva placut. Odata venita, menstruatia iti da dureri, o stare neplacuta si dureaza si 5/6 zile. Pot sa spun, ca mai bine nu imi venea laughing))

| Doub a răspuns:

A fost într-o noapte de revelion.
Am stat în pat şi am mâncat ciocolată.
A fost oribil.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ha... la mine a fost un soc. Coordonate temporale: Vinerea Mare, acum 8 ani.
Am plecat undeva, totul in regula.
Cand m-am intors, surpriza: am observat micul "cadou".
Tin minte ca am inceput sa plang... si toate femeile din familia mea erau in jurul meu... "minunat" moment.
Desi stiam ca se va intampla si chestia asta, mama tot vorbindu-mi despre, nu ma asteptam sa mi se intample atunci. Fiind destul de mica, ma gandeam ca ar fi fost dragut sa ma mai "ocoleasca" 2, 3, 5 ani. Eram suparata pe viata aceasta nedreapta!

| Vesky777 a răspuns:

Prima zi de scoala dupa revelion parca.laughing).

| stefy120000304 a răspuns:

Oribill...faceam genoflexiuni.Dar nu am simtit nici o durere.Si totusi, nu am fost asa bucuroasa, ba chiar imi venea sa plang.

| fataaaa a răspuns:

Pur si simplu vorbeam la telefon cu fosta cea mai buna prietena a mea.Toate bune si frumoase, am avut nevoie la baie.Mama nu imi prea povestea despre astea, nu e nici pudica, dar nici prea deschisa.Noroc ca ma informasem foarte bine si de-abia asteptam, caci 5 fete din clasa aveau si voiam si eu.Si m-am dus la baie, sa imi fac nevoile si..surpriza! Mama nu m-a crezut, chiar daca aveam 12 ani si eram cat de cat dezvoltata, pana nu i-am aratat.In rest, absolut nici o durere.Acum,ma doare din cand in cand inainte sa am, dar nu mai sunt de parere ca e asa cool sa ai.E ceva firesc.