Simplu.,,Buna ziua, imi spuneti, va rog, cand am putea stabili urmatoarea sedinta de terapie?'' Bafta.Eu am oroare de spitale, mi s-a intamplat si mie sa ma plimb printre sectii si tot sa fiu redirectionata fiindca o parte din spital era in renovare.Pana la urma persoana pe care doream sa o vizitez a venit ea la mine.
Pai, il rogi sa ti spuna cand are timp sa stea de vorba cu tine si faci o programare.
Îți trebuie un medic psihiatru,care nu este "prea ocupat"
E foarte greu sa scapi de anxietate,eu am anxietate HIGH și nu pot lupta cu ea nici cu tratament atât e de severa. Când ai anxietate ușoară,medie,gravă e important sa ai oameni alaturi,oameni care îți demonstrează prin fapte că sunt langa tine și te ajută indiferent că e vorba de familie sau prieteni, daca in schimb nu ai nu ai nici o șansă să scapi de anxietate dacă ești o fire plăpândă. Psihoterapie de grup ar ajuta, suntem multi nebuni cu anxietate nu știu din ce cauza ne tot îmbolnăvim de tulburarea asta, dar e prăpăd.
Ai nevoie de afecțiune, susținere constanta nu de doctori, ei uneori îți aprofundează problemele.
Un sfat practic pentru Romania este sa te îmbraci frumos elegant, sincer trebuie sa pari o persoană de mare clasă dar echilibrată, fara haine prea strâmte etc..., sa ai langa tine sau in spate o a doua persoana care sa îți sara in ajutor daca e cazul in timpul unei discuții.
Trebuie sa demonstrezi si altora de ce meriți ajutorul cerut. Medicii gândesc în șanse și trebuie sa ii înțelegi si pe ei.
mady_4295 întreabă:
faranume_2206 întreabă: