anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum aflu cauza clara a caderii parului, ca m-am dus la dermatolog si nu a facut nimic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Facand analize hormonale detaliate, la un endocrinolog!

| alex495 a răspuns:

Ai inceput de calvitie, e normal barbatii sa cheleasca, unii mai de tineri, alti mai in varsta. Ai rude de gradul intai cu chelie? Daca da e ereditar, nu te chinui sa dai banii pe tratamente ca nu vor avea efect. O singura solutie poate combate asta, implantul de par, iti ia par de pe ceafa si t il implanteaza unde numai ai tu par dar e foarte scump.

| darts01 a răspuns (pentru alex495):

Dar nu e posibil sa am rude asa si totusi sa fie alta cauza, an 21 de ani si imi cade de doi ani si inca nu mi s-au format goluri

| alex495 a răspuns (pentru darts01):

Atunci cumpara un sampon mai bun. Ai si matreata? incearca sampoanele de la vichy