| maphiotul a întrebat:

Cum aflu daca am salmonela?
Am mancat ieri kinder bueno

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergand la medicul de familie sa-ti dea o trimitere la laborator. Simptomele apar, de obicei, la cateva zile dupa ce a fost consumat un aliment contaminat si se manifesta de cele mai multe ori sub forma de: greata, varsaturi, febra, diaree apoasa, uneori si sangvinolenta (care poate dura si 10 zile), dureri abdominale, crampe, stare generala alterata. Se vindeca in cateva zile dar netratata duce la probleme si mai mari.

11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Serios? Te-a intrebat cineva ceva? Eu nu te-am intrebat! Vezi ca si raspunsurile date aiurea se pot sterge si in cazuri repetate se poate bloca sau sterge contul. Incearca sa te abtii! Mai si spui ca este ou Kinder ce a mancat. Da! Au fost retrase oua Kinder de pe raft din cauza Salmonella. Daca nu stii macar documenteaza-te!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Necrolog? Vai si amar de ea limba romana!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si era pretul mare?laughing de nervi ai facut salmonelalaughing

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Si ce are kinder bueno cu salmonela?! Era expirat?

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Kinder Bueno nu e Kinder Surprise. E un baton napolitană umplut cu cremă.

| maphiotul explică (pentru floresdemayo):

E o lista intreaga cu produse de la ferrero care contin/au continut salmonela

| floresdemayo a răspuns (pentru maphiotul):

Am citit răspunsul lui @gogupatent pe care l-a dat unui user, al cărui răspuns a fost șters, din cauza limbajului.
Legat de produs, e "dulcele" meu preferat, chiar si azi am cumpărat produse de la Kinder. Sunt delicioase.
Am citit că ar fi existat ceva probleme (nu cred că și in RO), insă autoritatile au luat măsuri de urgență, iar produsele respective au fost scoase din comerț.

| maphiotul explică (pentru floresdemayo):

Si mie imi plac, nu zic nu.
dar am vazut cu ochii mei o lista cu produse de-a lor (Ferrero e firma mama) care au fost retrase, nu doar kinder bueno.Am vazut lista in magazinele Punct.
Market-urile mari i protejeaza pentru ca le aduc profit iti dai seama
Asa ca eu nu mai mananc nimic de-a lor, nici chiar nutella care era preferata mea

| Nirvanaaa a răspuns:

Te duci la doctor sa îți dea trimitere sa îți faci analize.

| goguPatent a răspuns:

Poate inainte sa te iei de om te informezi putin

https://www.hotnews.ro/......onella.htm

Si ai sa afli ca a fost o mare problema cu cicocolata kinder.

| LittlePoppy a răspuns:

Analize la laborator.

Întrebări similare