| Stefanut12345242 a întrebat:

Cum ai putea sa iti ingrosi vocea? Am 14 ani jumate si am voce de copil de 10 ani. Prima oara cand ma aude cineva nu ma crede ca am 14 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| zilog a răspuns:

Nu te lua de fumat fumatul ucide, toata lumea o sa iti zica sa te iei de fumat.
Mai bine iate de strâns bani să ai de haine frumoase de calitae să se vadă cămașa de blugi adevărată din bumbac si geacă de blugi fără zdențe si niste blugi intregi ne zdrențuiți și niște pantofi în care îti faci freza

iar acum că dacă ai si tu vreo 400 euro strânși in 2 ani poți să
incerci să iti fai o prietenă din republica moldova
nu neapărat banii să ii dai ei ci banii dacă ii ai in buzunar iți dau mai multă incredere in tine

si după 2 luni de prietenie foarte foarte intensă si apropiata cu fata respectivă să vezi cum ți-se ingroașa vocea si iți sufla vântul prin buzunare

Dar ti-a crescut respectul de sine increderea ai curaj acum esti fat frumos cu palosul gros
cine mai e ca tine
si esti tare ești pe val
rupe tot că timpul trece palosul rugineste si ajungi doar o umbră dintr-un rege!

| DecstarIsBackAgainMtfk a răspuns:

Stefanut, cand mergeam eu in targ in 1 Mai, era acolo o tiganca cu vocea foarte foarte grasa. Avea si mustata. Mereu o cedeam tocand la seminte grupa mare. Si e pe bune. ziceai ca e Concita mai pe romaneste

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Se îngroașă singură. Dacă nu, cânți tenor.

| Celcestietot a răspuns:

Trebuie sa nu pleci capul la niste insulte considerate de catre tine, si sa mai astepti pana ti se va schimba, pentru ca nu tuturor li se produce schimbarea ca restul din jur. Nu-i problema vocea, doar obisnuieste-te cu ea, toate la timpul lor, bucura-te de genele tale.winking

| DeyCj a răspuns:

O să ţi se-ngroaşe vocea o dată cu înaintarea în vârstă şi stabilizarea hormonală.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca nu e timpul pierdut. In urmatorii 2-3 ani se mai schimba. Daca vrei poti incerca niste exercitii pentru corzile vocale, sa incerci sa cânți note cat mai joase, dar nu cred ca te va ajuta mult la vorbit.