| Flora32 a întrebat:

Cum am zis mai devreme vomit dupa mese, fortat....azi a fost ceva wow pentru mine deoarece mi-a venit inapoi fara sa vreau de 2 ori...ce o fi? se poate intimpla asa ca dupa fiecare masa sa vomit, fara sa mai fortez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| drobota a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa te vada un gastroenterolog.Nu lasa problema sa se agraveze.

| alexmircescu13 a răspuns:

Parerea mea este ca daca dupa fiecare masa iti provoci voma (eu asa am inteles din intrebarea ta, ca vomiti dupa fiecare masa FORTAT) nu ai nevoie de gastro-enterolog, cum a zis drobota, ci de psiholog.

| afrodita3333 a răspuns:

Dupa cum ai scris intrebarea s-ar intelege ca vomiti fortat pentru ca asa vrei, iar asta se numeste BULIMIE si este ceva grav.Ai nevoie de un psiholog.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fortarile distrug sfincterul cardial si la un moment dat, stomacul nu mai poate retine mancarea si aceasta se intoarce in esofag. Este primul semn al iminentei de rupere esofagiana, complicatie frecventa si mortala a acestei forme de bulimie