| Pamanteanul a întrebat:

Cum ar arata viata ta fără alcool, Coca-Cola, energizant, sucuri carbogazoase și necarbogazoase, tigari, bere cu alcool, bere fără alcool, shaorma, hot dog, mici, cârnați, pizza, napolitane și lucruri nesănătoase? Pe ce ai da banii atunci?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

La fel ca acum.

| Lukasssz a răspuns:

La fel ca si acum

| Zuzu1991 a răspuns:

"acum 15 ore | OmulCuTaclale a întrebat:
Cum ar arata viata ta fără alcool"

aaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
(urlet DEOSEBIT de ORIBIL)

| Crackman a răspuns:

Probabil as trai 100 de ani
Nu ai pe ce?
Afaceri, casa, mașini, vânătoare, prostituate

| Yuoia a răspuns:

Ca viata mea!
Dau banii pe mancare sanatoasa. Ma rog, cat se mai gaseste. Mai gresesc si eu, dar nu numaidecat din vina mea, ci pentru ca nu am ce alege. Mai nou, nici painea nu e sanatoasa ca pe vremuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe de o parte bine, pe de altă rău. Cum sa nu mănânc zahar? E nevoie disperată de ea!

| IchigoKurosaki a răspuns:

Ar fi o viața sanatoasa, dar "moartă", aceste alimente contin indulcitori, zahar care ajuta la mentinerea energiei corpului si esti mai activ, energic, agil.