Cred...ca as incerca sa ma imprietenesc cu ea si sa-i explic dc totsi colegii o barfesc si sa se spele pe dintsi
deci crd ca ar trebui sa fi prietena cu ea
funda?
Sincera sa fiu eu sunt mai directa si i-as zice, poate e putin aiurea, dar as atentiona-o.
Bună.
I-ai acorda atenția necesară, nu este ceva care nu se poate remedia.
Cât privește bârfa, nu au valoare.
Pa, pa.
Iachhhh )) tocmai azi vbeam cu o colega asta dspr alta colega )))). pai. oricum nu as mai sta prea mult pe langa ea :-s
Prieteneste i se poate spune. S-ar putea sa aiba o problema medicala.Sa consulte un medic.
Uite.Deci daca o fata are o problema nu inseamna ca trebuie sa o barfim sau sa nu mai vb cu ea.As ar fi foarte nepoliticos. Ia-ti jigni persoana si parinti.Si eu, da, as mai bagao in seama, chiar daca ii miroase gura. fundita?
Mie mi se face greata foarte repede si cred ca si de la asta.am si tu o colega care vine murdara ciufulita si nu stie ca s-a inventat spray'ul (Pute foarte rau desi parintii ei sunt medici.si profesorii se feresc de ea) Insa cred ca ar trebui sa ii spuna cineva si oricum o guma nu este scumpa si nici un tub de pasta de dinti. Dar daca are o problema ar trebui sa spuna si este foarte urat din partea colegilor sa o barfeasca.Cred ca ar fi bine sa ii spui tu!
Eu sincer iti spun ca mie nu mi-ar placea sa fiu prietena cu ea daca nu isi rezolva problema deoarece cum am mai spus la inceput mie de la orice miros urat mi se face greata. Dar i-as spune!
Succes!
Sper ca te-am ajutat macar putin:*
Nu te supara dar cred ca tu esti aceea fata sau o prietena/colega de a ta. Daca intr-adevar iar fi cineva prieten adevarat nu ar face asa ceva.(barfii)
User252426 întreabă: