| Corina_7356 a întrebat:

Cum ar putea scapa cine va de negi(o fata mik, de 8 ani)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| GuessWho a răspuns:

Exista o anumita planta.rostopalnita.o pot gasi pe la inceputul primaverii.storci sucul acela al ei, pe neg si va scapa in cateva zile, garantez eu, am avut unu pe deget, m-am dat cu creme, cu toate prostiile si nimic n-a functionat pana la planta aia:d

| vanessa_8029 a răspuns:

Eu am scapat cu mercurocrom.gasesti la farmacie.costa maxim 5 lei big grin

| Diavolulestefemeie a răspuns:

Poi mergi la farmacie si intreaba ce`i bun pentru negi ca am avut si eu [este un fel de acit care iti usuca negi.

Sper ca te-am ajutat

Pa`pa

| Kokolina a răspuns:

Si eu am avut neg si am folosit chestia aia galbena din tulpina de rostopasca

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sa mearga la dermatolog, ii va arde cu o substanta si se vor vindeca fara cicatrici.

| elena a răspuns:

Hei, hei...ai grija, negii ti-i extirpa numai medicul prin cauterizare, acesti negi nevinovati, taiati oricum, duc la cancer, ai mare grija...ai mare grija si de "cine va", desi se scrie CINEVA.

| tjoHeN a răspuns:

Am vazut reclama la TV ca era ceva care ingheata negi dar nu mai stiu cum se numea intreaba la farmacie cel mai sigur

| Story29 a răspuns:

Sa faca pe o ata atatea noduri cati nigei are, iar apoi s-o puna sub o piatra sa putrezeasca... stiu ca pare uimitor si ca te indoiesti dar la mine a functionat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. sper sa fiu de folos. eu m-am confruntat cu aceasta problema si am folosit DUOFILM ( am avut pe mana). este o solutie pe care am luat-o de la farmacie.se aplica direct pe suprafata negului. dupa aplicare vei observa ca acesta capata o culoare alba la suprafata, se usuca si va cadea sau vei taia cu o foarfecuta partea aceea, se taie mai usor daca stai mai mult timp cu mana in apa calda.(in apa calda negul ''infloreste '' si poate fi taiat )trebuie aplicat cam 2 saptamani in fiecare zi. costa 19 ron succes, sa fie cu folos! la sfarsit ramane in locul unde a fost negul o mica denivelare, dar oricum mai estetica decat un neg!

| n0name a răspuns:

Eu am avut unul pe picior.si de fiecare data cand ma duceam la salon si ma epilam mi se lua cu ceara...si 2-3 sedinte a disparut.big grin

| teofil a răspuns:

Daca nu-i urgenta lasate pana la primavara si cauta in padure rostopasca, te faci cu sucul ala galben din planta direct pe neg si functioneaza te asigur ca am facut si eu asa, succes