| doarunbaiatcurios a întrebat:

Cum as putea avea o imunitate mai mare si mai puternica? DEoarece eu de mic am avut o imunitate mai mica! NU stiu, spuneti mi ce alimente as putea consuma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este genetic.

| Simpatic a răspuns:

Mai eu am auzit medici spunand ca imunitatea nu ti-o cresti e ceva genetic, acum au aparut pe piata farmaceutica tot felul de produse care mai de care mai dubioase care promit ca cresc imunitatea eu nu-s de acord ca ele chiar fac treaba.
De cand cu covidul foarte mult s-a pus accent pe complexul de vitamine ce continea si vitamina D, D3.
Nu am facut niciun studiu eu personal sa stiu daca chiar da randament aceasta vitamina si chiar si asa studiile pot fi si ele trucate.
Pe de alta parte daca chiar exista medicamente care cresc imunitatea ele sunt de ordinul sutelor de euro nu cativa lei!
Stiu ca am primit odata din strainatate o cutie cu 30 de pastile ce contineau extras din nu stiu ce ciuperca speciala care intarea sistemul imunitar, cutia costa 50-60 de euro!
In farmacii sunt foarte multe complexe de vitamine ex. vitamina C+B-uri+D3 si alte combinatii care promit cresterea imunitatii, acum nu stiu cat sunt de bune.
Poti incerca la fel cum poti cere sfatul farmacistilor.
Pe de alta parte poti cauta si variante mai scumpe pentru imunitate, pretul iti va spune cam in toate cazurile cat de eficient este un produs.

| dinaprilie a răspuns:

Conplex de vitamine. Mananca mai multe "verdeturi". Nu exclude carnea.

| existential a răspuns:

E multa reclama cu imunitatea de cand cu virusul. Esti ok, daca nu suferi de vreo boala care iti scade imunitatea.
Unii spun ca si stresul, depresia, anxietatea scad imunitatea. Asa ca nu te stresa si ai grija de psihic.

| Olsen a răspuns:

O alimentație bazata pe multe fructe și legume întărește sistemul imunitar.

| Alexia1208 a răspuns:

Bună! Am avut aceeași problema ca și tine. Eu am făcut greșeala (dacă o pot numi așa) sa iau multă vitamina B. M-am îngrășat puțin și medicul meu de familie a zis sa o stopez. Încerca sa eviti vitamina B sau sa nu o iei pe termen lung. Poate pe tine nu o sa te îngrașe dar ți-am zis ce mi s-a întâmplat mie și sa iei in calcul și asta.
Poți lua vitamina C sau un complex de vitamine dar cum zicea cineva mai sus…nu știu cât de eficiente sunt. Cele mai bune sunt evident mai scumpe. Consuma multe fructe și legume.
Multă sănătate!

| DydyHry a răspuns:

Bună! Și eu am aceeași problema, un complex de vitamine de la dr Heart luat la 6 luni măcar și fructele și legumele consumate cat mai crude posibil aduc aportul de vitamine în corp, care ajuta la creșterea imunității! Spor!