| alex117 a întrebat:

Cum as putea combate cosurile ca maicamea ma dispera mi le stoiarce mereu ma dor de imi dau lacrimile si nu ma lasa ma 2 creme is de r***t ma dau de 6 luni si ma iau dracii ea tot ma rupe "date cu ele" dar mai reau imi cresc ce sa ma fac stiti vreun remediu natural sau o alifie/crema/spray eficient? va rog din siflet ma dispera si imi dau si lacrimile de durere cum naiba o pot face sa inteleaga

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Daria a răspuns:

Pur si simplu nu o lasi sa ti le stoarca...straight faceNici nu se face asa ceva. Poti folosi Skinerol, Akneon sau Clearasil.Sunt produse si pentru fete si pentru baietihappy
Daca nu te ajuta nici astea, mergi la un dermatolog si NU o mai lasa pe mama ta sa ti le stoarcalaughing
succeshappy

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vei continua sa te tratezi "dupa ureche" si nu te duci, macar acum, la medic iti meriti soarta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si nevasta-mea e disperata sa ma stoarca... mai des decat facem sex

| alex117 explică:

Multumesc tuturor in sfarsit i-am bagat mintile in cap seara asta.am gasit si un site cu stoarcerea cosurilor-NU E BINE DELOC i-am aratat si multumita voyua si a produselor sugerate ma lasa :X multumesc din suflet :X v-as fi dat funda la toti

| Lalaxoxo a răspuns:

Ce prostie! Cum sa ti le stoarca? Iti raman cicatrici! Foloseste un sapunde curatare de la Clean&Clear, Neutrogena, Nivea, etc.Sunt o multime. Fa-ti masti cu argila. FA-TE CU ZINERYT.Mergi la un dermatolog eventual.
Daaaaaaaaar nu o mai lasa pe mama ta sa iti stoarca cosurile! Succes:*