Durerea va disparea dupa 4-5 zile de tratament, dar atentie! poate fi mai puternica in primele doua zile de tratament.
Si bea multe lichide pentru a elimina toxinele. Tinand cont ca in boala asta faci si febra mare, ar fi bine sa bei macar 4 litri de apa pe zi.
Nu este mare febra, doar 37, 1. Si culmea? este constanta. Iar pe peretele posterior al faringelui, se vad-cu ochiul liber, acele mici purulente, basicute de culoare alb-galbuie.
Care da si dureri musculare...Sau cel putin asta credem noi, ca de acolo ar surveni febra[ si ce musculara, dar si "temperatura" ]
http://www.sfatulmedicului.ro/......-acuta_475
intra p link-ul asta sper sa iti fie de mare ajutir...am facut tot ce am putut, insa trebuie sa recunosc ca nu ma pricep...:|
multa sanatate!:)
RASPUNS: scuze ca iti raspund la mesaj aici dar eu nu pot trimite mesaje pentru. ca nu i s-a confirmat emailul blah-blah poveste lunga
nu stiu de ce am fost suspendata eu cred ca din cauza ca nu am mai intrat mi s-a intrerupt netu' pentru. o saptamana si nu mai mergea... (probleme tehnice. cica )
asta cred eu ca e motivul. deoarece nu am vorbit vulgar...am vorbit decent in limita bunului simt. nu pot sa pun intrebari nu stiu de ce ca altfel as fi intrebat nici pe anoni nu merge sa pun spar sa se rezolve
P. S. scuze ca u ti-am putut raspunde la intrebarea aceasa dar nu stiu cum poti sa elimini toxina
sanatate
xoxo, mary