| Dima_7306 a întrebat:

...cum as putea imi inalbesk dintiii?
mersi anticipat...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Cea mai rapida si eficienta metoda de albire a dintilor este cea cu laser/lumina pulsata (la stomatolog). Dar este destul de costisitoare (800-1500 RON (depinde de cabinet/stomatolog)) si mareste sensibilitatea dintilor, de fapt, ca majoritatea metodelor de albire. Iar ca sa ti-i albesti acasa putin (nu se vor albi de tot), poti sa te speli cu bicarbonat sau sare o data la 7-10 zile (nu mai des!), iar dupa cu o pasta de dinti de calitate (eu prefer Sensodyne). Succes! Numai bine!

| midnight a răspuns:

Cu aspirina, bicarbonat si sare. le amesteci, si seara, te speli pe dinti cu continut. are un gust oribil, da macar functioneaza. stiu din proprie experienta! Hope I help you

| EVA_7591 a răspuns:

Bicarbonatul de sodiu e bunwinking

| reanu a răspuns:

La stomatolog apoi intretinere zilnica

| xxxxxxxx a răspuns:

Diriga mea zice ca cica iei un pliculet de praf de copt si dai o pulbere mica pe peiuta de dinti si dupa aia te speli pe dinti, si ca cica te tine vreo luna

| Chriss_5780 a răspuns:

Mergi pe la dentist si ceri o inalbire sau iti cumperi o pasta de dinti adegvata
Sper ca ti-am fost de folos'
PUP

| Dima_7306 explică:

Mersiiiiiii mult pentru toate sfaturile