| falafel a întrebat:

Cum as putea s a ma las de Marijuana? Am tot cautat pe internet si nu am gasit nimic bun. Decat efectele. De ce vreau? Poate ca majoritatea spun ca nu dauneaza, eu am simtit pe pielea mea asta am fost si sunt pur si simplu rupt de realitat. Daca incetam s a fume doua zile incepeau starile aiurea de sevraj in care ma certam cu surorile mele, mama bunica. nu stiu altceva decat sa fumez cand nu am bani pentru marijuana devin si foarte depresiv. nervi la orice gluma am impresia ca ma urmareste cineva sar la bataie, si nici nu pot socializa normal. Totul a inceput acum 2 ani jumate. Din cauza ierbii nici scoala nu mi a placut. Va rog frumos ajutati ma cu un sfat big grin si nu incepeti cu nu face nimic este sanatoasa, eu regret si acum primele jointuri, de la maria incepusem si cu pilluri si mi e frica sa nu o dau in altele, deoarece sunt o persoana foarte vicioasa, daca imi place starea. O zi buna

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Intr-adevar cea mai buna solitie ar fi sa vorbesti cu un psihiatru. Daca ai incercat singur si prin vointa proprie nu te-ai putut lasa, inseamna ca ai nevoie de o indrumare mai specifica.

| matrix100 a răspuns:

Simplu, apelezi la un doctor psihiatru, poate si o internare la spital, tratament medicamentos, nu stiu sigur daca o sa iti dea metadona sau altceva dar asta e calea cea buna. Doctorul!

| falafel explică:

Mai astept niste raspunsuri, totusi de ce ar trebui sa fiu internat pentru consum de maria?

Întrebări similare