| winter a întrebat:

Cum as putea sa am din nou pofta de viata.in ultima perioada am simtit ca nu mai am pofta de viata, sunt mai mereu obosit si suparat iar cand cineva doreste sa vorbeasca cu mine, eu vorbesc mai direct si intr-un timp foarte scurt astfel ca conversatia se termina destul de rapid, plus ca incep sa-mi perd rabdarea de la o zi la alta. daca cineva are un sfat bun acela va primi funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sabinpad a răspuns:

Cati ani ai? Daca esti adolescent(16-19 ani) e normal, pentru ca incepi sa iti dai seama de lucrurile care te fac fericit cu adevarat, iti dai seama de idealurile si asteptarile tale, incepi sa te maturizezi, iar stresul si monotonia cotidiana te pot duce la usoare depresii. Incearca sa vorbesti mai mult cu parintii, sa fiti mai apropiati si sa faci ce iti place, sa ai un dram de nebunie si sa fii mai euforic. Distreaza'te, canta, fa sport sau alte ocupatii care sa te implineasca! Daca nu merge, poti consulta un psiholog, fie el si cel de la scoala ta, daca ai. Sper ca te'am ajutat!

2 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Ai, probabil, ceva banal:astenie de primavara(http://www.pcfarm.ro/articol.php?id=279)

| xerxes1 a răspuns:

Vete al diablo.