| madaa a întrebat:

Cum as putea sa am picioarele unui model picioarele mele sunt lucrate dar ale modelelor sunt slabe parca muschiul lor nu este lucrat am auzit de la cineva ca ele nu fac sport si mananca putin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| scarly86 a răspuns:

Un picior lucrat, chiar daca nu i ffff slab arata mult mai bine decat unul schilod si nelucrat.muschii in timp se lasa si arata f urat.manechinele de cele mai multe ori au o constitutie slaba de la mama lor, trebuie doar sa o intretina printr un regim sanatos fara prajeli, grasimi, dulciuri in exces si sport:fitness, pilates, inot, etc.

Răspuns utilizator avertizat
| madaa explică:

Am 1, 75 si picioarele mele nu sunt strambe sunt doar lucrate laughing

| ioana_5244 a răspuns:

Uite eu sunt foarte inalta si am picioare lungi... datorita inaltimii sunt si foarte slaba asa ca daca vreau sa ma ingras la picioare nu pot...sunt model am avut cateva prezentari sa stii ca totusi ai nevoie de sport. una eu mananc foarte multt si ca sa nu se depuna urat fac abodemene seara. daca vrei niste picioare frumoase fa exercitii pilates si intr-o luna o sa vezi o schimbare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma tem ca ai dreptate. Tu vrei sa fii femeie sanatoasa sau "model"?
Ai de ales.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca le ai strambe si urate din nastere cum dracu sa le indrepti? nu ai ce le face, poarta si tu pantaloni

| macgyver a răspuns:

Aici ai cateva sfaturi pentru intreg corpul. Poate iti vor fi de folos. http://reclama-reclama.com/almanahul-frumusetii/