Totul tine de tine sa incerci sa nu te mai gandesti la ceilalti sa nu iti pese de restul lumi, sa mergi tot timpul cu"capul sus " printre ei asa fara stres o sa vezi ce bine e dupa ce te obisnuiesti.Eu asa am patit si am aplicat teoria asta eram in liceu pe vremea aia si nu imi pasa nici de ce note luam la scoala, bineinteles faceam in asa fel incat sa trec dar cand venea un prof la mine si imi zicea ca mi-a dat 1-2-3 pe lucrare eram asa nepasator si culmea ca chiar functioneaza . Sper ca te-am ajutat
Stii ce-i nasol ca restul lumii de cele mai multe ori sunt chiar asa numitii prieteni, cand tu crezi ca ala ti-e prieten si cand vezi ca de fapt nu e asa si mananca rahat, e cam greu sa nu te gandesti.Iar treaba cu profii...am ramas pe primul sem la mate si acum ma tot freaca la cap proful in fiecare ora, ba si daca gresesc o data...ma face sa ma simt prost si nu ma mai pot concentra deloc.
Cam greu. Avand in vedere caracterul fiecaruia.Incearca sa nu mai pleci urechea la ce spun cei din jurul tau.
Uneori si mie mi se intampla asta, dar imi spun mereu ca persoanele acelea nu conteaza pentru mine. Pentru tine trebuie sa conteze doar parerea celor care stii ca tin la tine si nu ti-ar vrea niciodata raul. Succes!
Razzvan1612 întreabă: