| Freedom_1119 a întrebat:

Cum aş putea să fac să nu mai am aşa poftă nebună de mîncare? Mănînc ft mult şi ultima vreme am început a depune kg în plus... Vă rog, ceva sfaturi...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Claudiu2011 a răspuns:

Mananca salate si fructe.din fructe iti recomand grefe. poti manca cate vrei.si mere.dar grefa are o proprietate care taie gresimile si tine si cat de cat de foame.nu incerca sa te infometezi e cea mai mare prostie.si bineinteles fa si sport daca poti.miscare.plimbate pe jos. sau alergare.e mult mai buna decat plimbarea.

2 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Incearca sa-ti gasesti o ocupatie de fiecare data, cand vrei sa mananci ceva, apuca-te sa faci curat prin casa sau iesi la o plimbare(mai ales acum ca e primavara)si usor-usor o sa-ti treaca pofta de mancare.Eu asa m-am vindecat de,, pofta de dulciuri"

| Alexandrina95 a răspuns:

Trebuie sa ai vointa.