Nu se poate decat la dentist, e un proces care nu se face repede poate dura cateva sedinte
Poti incerca cu sare dupa ce te speli pe dinti sau poti folosi pasta de dinti colgate ''Max white one `` chiar da rezultate la mine functioneaza.
Pai nu prea stiu. Incearca sa mananci mere, fructe, spala-te despe dinti.Cam atat e ce-mi vine in minte. Sper ca te-am ajutat.Cea mai buna modalitate e sa mergi la dentist.
Cu bicarbonat de sodiu și lămâie. Se ia cam o linguriță de bicarbonat și câteva picături de zeamă de lămâie sau lime atât cât să se facă o pastă mai groasă pe care o aplici în loc de pastă de dinți.
Atenție! Nu se face mai mult de o dată pe săptămână! Rezultatele se vor vedea cam după o lună.
http://www.youtube.com/watch?v=yd40HBTA4Rw
Se pot albi dintii si acasa. Eu mi albesc o data pe an cu bicarbonat de sodiu. Se gasesc la pliculete, dar sincer nu stiu de unde ca mama imi ia pliculetele. Ideea este ca trebuie sa pui din plic putin praf pe periuta dupa care nu se apasa pe dinti, dar se spala bine. Dupa s-ar putea sa te manance gingia incat ai vrea sa ti-o zgarri, dar pentru putin timp. Albul iese dintr-o spalare si ca se fie bine intretinuta trebuie sa te speli bine cu pasta( de preferabil Colgate, si daca se poate Max White one, dar merge si alta pasta de dinti de la colgate) in fiecare zi si seara. Bafta multa! la mine merge!
anonyma15 întreabă:
dobrin1019 întreabă: