Multa mancare si mese regulate si dese multa miscare atentie mancare sanatoasa si in limita bunului simt nu exacera cu mancarea fie care portie sa nu dapaseasca 200g 5mese pe zi la ore regulate
Mananca ciocaolata, paine si alte alimente ce contin multe calorii... poti sa iei vitamine pentru pofta de mancare
Multe femei doresc sa slabeasca, tu vrei sa te ingrasi? .
Mananca mai mult daca nu prea ai pofta de mancare ia niste vitamine pentru asta.
(sau poti manca chipsuri, cunosc o persoana care s-a ingrasat doar cu chipsuri , stiu ca pare banal dar este adevarat)
Eu m-am ingrasat deoarece manacam seara manacare, e o idee buna si cu vitamine... pofta de mancare.nu e bine nici sa fii prea gras
Pentru ce ca sa te chinui pe urma sa dai jos, se pare ca ai un organism care arde bine grasimile si tu vrei sa-l dezechilibrezi.
Ai 15 ani? rectifica "cum as putea ajunge la statutul de bunaciune". Deci o fata/femeie niciodata nu si a dorit sa se ingrase, ci sa slabeasca. Daca duci o viata sanatoasa, ai sa devii o bunaciune in proportii de slabutza, ceea ce e cel mai misto
Din cate stiu eu paine si ciocolata ingrasa...si seara sa mananci mult. daca nu ia niste vitamine ceva sau un medic ar putea sa-ti spuna ceea ce ar trebui sa faci ca te pui cateva kg in plus.