Mananca, carne, ceva care contine ulei! Cam asta ingrasa, si treci si pe la fastfood!
Conteaza varsta. daca esti copil nu e nevoie. in special sportul si pastele painea si cerealele dimineata. nu asculta sfaturile cu carne lapte si oua. iti infunda vasele. secretul consta in a acumula mai mult de 200 calorii pe zi. stud med gen
Dupa nume, presupun ca esti baiat.
Cumpara-ti doua gantere si incepe antrenamentul. O sa se puna pe tine destul de repede. Daca nu esti multumit de rezultate, fa rost de niste proteine.
Eu am un metru 52 si tot 39-40 kg am. toate lumea imi zice ca sunt grasa. nu pot sa ma ingras! nu mananc! mananc numai dulciuri si mai mananc o ciorba ceva! acum organismul nu imi suporta adica incepe sa ma doara capul si dupa aia mamanc. ai aceeasi prb a a mea dar eu nu vreau sa ma ingras. asta este si stilul tau!
Trebuie sa tii cont de faptul ca este foarte important sa nu sari peste nici-o masa a zilei.La micul dejun mananca 1-2 oua(fierte sau prajite, dar nu zilnic)si cateva felii de paine cu unt/margarina+o cana cu ceai/lapte.Pranzul sa fie compus din doua feluri de mancare+desert: o farfurie cu supa/ciorba si 2-3 ardei umpluti(mici sau medii), spre exemplu si la cina peste/o farfurie de tocanita/fasole prajita etc.Nu mai consuma produse fast-food si consuma mai rar mezeluri/preparate(sunt bogate in calorii, dar nesanatoase). Daca simti ca ar mai trebui ceva, poti consuma cate un sanwich intre mese, iar ca gustare poti consuma cereale cu lapte/iaurt(pot fi consumate si la micul dejun), fructe uscate, nuci, alune sau fistic. Daca dupa cateva luni(minim 3) nu se observa nici-o diferenta, e posibil sa fii genul de persoana care nu poate lua in greutate.Totusi nu e nevoie sa te ingrasi, ai o greutate normala.
Nu trebuie sa te ingrasi ca esti perfecta asa.
esti exact ca si mine.
eu cand m-am ingrasat am mancat multe paste.
ThePrettyLittleLiars123 întreabă:
Vlalslsl întreabă: