| ♣ Ma®®yE [;x] a întrebat:

Cum as putea sa ma ingras? am 14 ani, 1.72 m si 50 kg(cred)..mentionez ca nu prea mananc decat seara si ff putin la pranz si dup`amiaza

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Bea zilnic un litru lapte de vaca sau de bivolita, mananca saptamanal 500 grame de branzeturi (toate "de casa", de la tara, nu din cmoert! ).
De asemenea, mananca zilnic cca 0, 5 kg de fructe proaspete (mere, banane, citrice) si legume.
Saptamanalconsuma si min. un sfert de kg ficat, 1/2 kg carne de porc / carnat de casa + niste slanina afumata, cu mustar sau muraturi.
In cca 2-3 luni vei ajunge la 60-65 kg, intarita si fizic (rezistenta, oase), dupa care poti sa incepi ceva sport (ex.jogging)

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca logic

| georgel444 a răspuns:

Esti bine asa. Nu ai de ce sa vrei sa te ingrasi acum. In plus esti foarte tanara iar in urmatorii ani corpul tau va avea parte oricum de schimbari. Asa ca poti sta linistita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ESTI CAM SLABUTA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te ingrojora mai ai timp sa te ingrasi nu incepe de acum sa pui pe tine ca dupa aceea o sa-ti para rau si numai poti da inapoi.

| 8ball a răspuns:

Eu zic ca este bine deocamdata thinking desi si eu trec prin aceeasi "problemuta"...am 16 ani si doar 65 de kg la 1.78...desii mananc cat de cat bine, nu ma ingras, mentionez ca am greutatea aceasta de 2 ani de zile aproape