O Doamne, am atatea metode.Cea mai simpla e urmatoarea: Alege un serial(preferabil ceva cu multe povesti triste/romantice ex. Grey's Anatomy) si o patura pufoasa, ia un taxi pana la o shaormerie, 2-3 kebab-uri si o shaorma mare, cand ajungi acasa comanda o pizza si o cola la 2, 5 l.Acum te poti uita linistita la primele 4-5 episoade din serial in timp ce mananci. Maine repeta aceeasi procedura. Asigur rezultate in maxim o saptamana. Hope i helped.
Nu trebuie sa manaci de la fast-food ca nu numai te ingrasi,ceea ce e bine in cazul au,dar iti va distruge sanatatea, incerca sa cauti mancaruri care te "ingrasa" dar sanatoase si nu exagera ca pe urma intrebarea va fi "cum as putea sa slabesc?" Si cum ai zis si tu, FARA PASTILE! Am avut si eu problema asta cans aram mai mica, dar acum, fara pastile fara nimic am ajuns la greutatea potrivita.
Chiar e necesar sportul, bleago.
Tu nu ai auzit că vrea să se îngraşe? lol
Şi există exerciţii pentru întărirea musculaturii.
Dacă se îngraşă şi nu se dispune uniform, e degeaba.
Si eu la fel am facut (daca ai un verisor care mananca mai mult sa fie mai mare ca tine mananca cu el mult si merge si mananca si seara mult, mananca mai multa carne k aia te ingrasa doar sa mananci mai stai putin iar mananci nu conteaza daca mananci mai putin k mananci des, baga acolo fundita?
anoooonimm77 întreabă: