| cyndrella a întrebat:

Cum as putea sa ma ingras?
Fara pastile va rog...
Dau funda pentru raspunsul care functioneaza

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| ChildrenOfBodom a răspuns:

Îţi mai dau eu de la mine.

| Resurrection a răspuns:

Mananca mezeluri, mancaruri cu mult ulei ..chestii de la fast food.

| CandyTetris a răspuns:

O Doamne, am atatea metodelaughing.Cea mai simpla e urmatoarea: Alege un serial(preferabil ceva cu multe povesti triste/romantice ex. Grey's Anatomy) si o patura pufoasa, ia un taxi pana la o shaormerie, 2-3 kebab-uri si o shaorma mare, cand ajungi acasa comanda o pizza si o cola la 2, 5 l.Acum te poti uita linistita la primele 4-5 episoade din serial in timp ce mananci. Maine repeta aceeasi procedura. Asigur rezultate in maxim o saptamanawinking. Hope i helpedbig grin.

| bombonika18 a răspuns:

Du-te la sala pentru a ti se dezvolta masa musculara

| allemyl a răspuns:

Nu trebuie sa manaci de la fast-food ca nu numai te ingrasi,ceea ce e bine in cazul au,dar iti va distruge sanatatea, incerca sa cauti mancaruri care te "ingrasa" dar sanatoase si nu exagera ca pe urma intrebarea va fi "cum as putea sa slabesc?" laughing Si cum ai zis si tu, FARA PASTILE! Am avut si eu problema asta cans aram mai mica, dar acum, fara pastile fara nimic am ajuns la greutatea potrivita. happy

| StylesGeorgiii a răspuns:

laughing)))))))
Mananca mult, nu mai fa sport

| Zεflεmitoarεa a răspuns (pentru StylesGeorgiii):

Chiar e necesar sportul, bleago.

| StylesGeorgiii a răspuns (pentru Zεflεmitoarεa):

Tu nu ai auzit că vrea să se îngraşe? lol

| Zεflεmitoarεa a răspuns (pentru StylesGeorgiii):

Şi există exerciţii pentru întărirea musculaturii.
Dacă se îngraşă şi nu se dispune uniform, e degeaba.

| printisorul23 a răspuns:

Si eu la fel am facut (daca ai un verisor care mananca mai mult sa fie mai mare ca tine mananca cu el mult si merge si mananca si seara mult, mananca mai multa carne k aia te ingrasa doar sa mananci mai stai putin iar mananci laughing nu conteaza daca mananci mai putin k mananci des, baga acolo laughing fundita?batting eyelashes