Incearca sa ai cam 4 mese principale si ceva intre ele (gustari) nu fast food-uri si incearca sa iei pastile din ulei de peste sau untura de peste tot la fel sunt pastile. sau iei si mananci slanina si mananci cu ceapa [ DAK nu merge nici asa zi mamei ta sa te duca la un nutritionist si iti face ala un prog special ] si eu sunt la fel ca tine dar eu barem am inceput sa iau serios in greutate vara asta am luat in jur de 8 kg bft
Multumesc mult pentru raspunsuri... daca as putea v-as da la toti funda. dar nu se poate :* La fumat o sa renunt si o sa incerc tigarile electronice. poate voi reusii intr-un final sa pun macar 2-3 kg pe mine. Numai bine si o zi placuta tuturor :*
Eu am folosit multiminerale (EUROVITA)M-am simntit mult mai bine si nu mai aveam nici stariile acelea de slabiciune sau ameteala.Acum se gasesc la farmacie si la oferta 1+1, care o sa ajunga 2 luni. cam 17 lei.Sunt sanatoase si cele pe baza de polen si propolis., iti intatesc sistemul imunitar mai ales ca a venit vremea rece.Vit C cu propolis iti face iar pofta de mancare.Iti doresc multa sanatate si sa auzim numai de bine.
Eu m-am lasat de fumat. 14 Kg. in 2 luni, dupa care n-am mai luat in greutate. Deci daca fumezi, poti incepe prin a renunta la "fumuri"...
anonim_4396 întreabă: