Mananca carne, fa sport, cel mai bine mergi la sala de fitness vorbeste cu antrenorul si el iti va da mai multe sfaturi, pe ce aparate sa lucrezi, poate arati bine slabuta, dar mai trebuie sa depui pe anumite regiuni ale corpului (sani, fund, glezna), prin sport te dezvolti armonios.
Poate corpul tau nu asimileaza cum trebuie substantele nutritive asa ca du-te la doctor. Daca nu vrei sa te duci la doctor mananca si tu carne(de porc) soia, fasole si cam toate alimentele cu o valuare energetica mare(vezi ca daca bagi prea mult in tine si ti se mareste stomacul atunci mai mult ca sigur intr-un an sau doi vei trece in cealalta categorie a supraponderalilor).
Pai ia vitamine, si eu sunt la fel ca tinede slaba si mananc foarte mult, si am fost la doctor si mi-a spus sa iau vitamine
Si eu eram la fel si eram disperata sa ma mai ingras. acum nu mai pot sa dau kg jos si regret ca am mancat prea mult ( nu am luat vitamine). Deci... bucurate ca esti slabuta
Trebuie sa faci dragoste.sexul ingrasa.Si eu am fost slaba, dar facand sex cam o data la 2 zile am reusit sa ma ingras. Bafta!
Nu ar trebui sa te deranjezi acest lucru,pentru ca la un moment dat cind vei ajunge sa te ingrasi prea tare o sa-ti para rau, dar iti va fi greu sa slabesti, sau poate nu vei mai slabi niciodata...