Cred ca ar trebui sa nu te mai uiti la filme horor daca asta faci, sau inainte de a te culca sa spui o rugaciune eu sunt sigura ca dupa nu vei mai avea aceste cosmaruri
Nu te mai uita la filme care nu sunt pentru varsta ta si mai da si tu pe alt canal in afara de Disney.
Hmm... cam aiurea intrebarea.:-s pay. nu mai te uita la filme de groaza. nu te mai juca anumite jocuri de exemplu metin2 daca joki, cu toate ca nu exista.cred ca ai o teama si eu jucam mt2 si seara aveam numai impresi urate dar m-am lasat de mt si m-am apukat de ks:->. deci inkearca sa nu te mai gandesti la asta... daca ii visezi seara, inainte sa te kulki spune Tata-l Nosutru si gandeste-te la ceva frumos :* succes :*:*:X!
Bună Georgiana,
Coșmarurile și visele sunt doar niște fantezii care NICIODATĂ nu vor fi reale.
Dacă asculți povești nemuritoate despre aceștia,urmărești filme cu ei sau asculți cine știe ce invenție a unui coleg sigur că o să ai coșmaruri.
Dacă nu te gândești deloc la aceștia nu cred că vei avea mereu coșmaruri.
Pentru a fi mai liniștită noaptea,bea în fiecare seară un ceai de tei care este liniștitor, sau o cană cu lapte.
Și eu aveam coșmaruri cu sataniști și diavoli, dar dacă nu m-am mai gândit la ei și nu am mai ascultat poveștile colegilor am început să am vise frumoase. Și eu am băut în fiecare seară lapte sau ceai.
Succes!
Numai bine!
F*a o rugaciune
Functioneaza 100%
Chestia asta vn de la lucifer si isus te apara
Chestii cu religia
Oricum inchinate si mergi la biserica
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: