| 1985 a întrebat:

Cum as putea sa obtin un blond uniform daca jumate din parul meu este un saten natural iar cealalta jumatate este un saten vopsit cu reflexe caramizii? in afara sa-l decolorez...help!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| rolly14 a răspuns:

Pai.......cum sa incep......intrebarea asta este foarte simpla.........nu trebuia sa iti faci parul jumate saten vopsit.....trebuia sa il lasi tot saten natural.........sau mai bine nu te mai vopsi pentru ca o sa iti arzi parul tau frumos cu vopsele

| nicky a răspuns:

Daca vrei sa-l vopsesti si sa-ti iasa uniform atunci prima data decoloreaza-l.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
Exista urmatoarele posibilitati:
1. Sa te tunzi in asa fel incat sa nu mai ramana din parul vopsit, asta inseamna sa-l lasi sa creasca si apoi sa-l tot tunzi pana cand tot parul va fi natural. Apoi il poti vopsi cum vrei tu. Pentru asta va trebui sa te inarmezi cu rabdare foarte multa.
2. Sa-l decolorezi pe tot, asta e din pacate, si apoi sa-l vopsesti in culoarea preferata. Ar fi indicat sa faci acest lucru la un salon de coafura, nu acasa, si mai ales la o persoana profesionista, chiar daca platesti mai mult.
Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cum nici eu...Si eu am aceiasi porblema.si nu as vrea sa il mai decolorez.sa nu il mai distrug.Am fost la un coafor, dar mai rau mi-a facut. Mi l-a decolorat, apoi se rupa ca si chestia aia de la porumb, ...Aiurea.Nu stiu ce sa fac.

| ninaelenadobrev a răspuns:

1.Pentru deschiderea culorii

Aceste metode sunt indicate in special parului blond sau saten, nefiind eficiente pentru femeile brunete. Iata cum poti deschide culoarea parului: Cum sa iti vopsesti parul in mod natural
- Ceaiul de musetel sau de galbenele: intr-un litru de apa infuzezi 10 plicuri de ceai de musetel (galbenele), apoi umezesti bine parul cu infuzia obtinuta. Se recomanda sa aplici ceaiul concentrat seara, inainte de culcare, sa acoperi parul cu un prosop si abia dimineata sa clatesti parul.
- Solutia cu lamaie: intr-un litru de apa se storc doua lamai si se clateste zilnic parul cu o astfel de solutie.

Puteti combina aceste doua metode, astfel incat in infuzia de musetel sau galbenele sa adaugati si o lamaie (nu doua, solutia ar deveni prea acida).