anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea sa scap de burta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Fetitza_7841 a răspuns:

Fa cat mai multe abdomene si tine o dieta ceva de genu:scoate paine din meniu, nu manca dulciuri, bea doi litri de ala pe zi. Sper ca te-am ajutat pa te pup;*

11 răspunsuri:
| helper7603 a răspuns:

O intrebare pe care mi-o pun si eu, putem incerca cu mai putina carne/deloc cateva zile si exercitii fizice happy
spor!

| blahblahanna a răspuns:

Pai, du-te si fa sport cat mai mult tongue Te va ajuta.

Răspuns utilizator avertizat
| ÎmplumutPufuieţiDalNuiMaiDauÎnapoi a răspuns:

Sport, diete echilibrate...

| Liviu950718 a răspuns:

Fa multe abdomene, nu mai manca fast food, nu manca la ore tarzii... nu te astepta ca burta sa iti scada intr-o saptamanawinking

| Amy a răspuns:

Faci foarte multe abdomene

| Taeron a răspuns:

Fuga este cea mai buna. Imbraca-te cu ceva gros, sau daca ai haine din acelea speciale din material plastic, si fugi mult. Fugi seara. Nu uita sa te hidratezi atat inainte, cat si in timpul si dupa antrenament!

| Ambassaderåd a răspuns:

Salut! Lasa fastfood-urile, berea, acidulatele, prajelile, gogosile si mai stiu eu ce produse de panificatie, inclusiv painea si apuca-te de sala, sauna, si abdomene. O dieta in alimente fierte, precum broccoli, carne de vita, pui curcan. restul nu! si salate impreuna cu ele! intre Gras si Suplu este Dieta si Sacrificul!

| DEBrown a răspuns:

Ti-o tai.

| Zenithf a răspuns:

Pai, cu burta te nasti, si cu ea esti tot timpul pana la... sfarsitul vietii, cum sa scapi de ea?
Ca sa scada burta trebuie sa ai grija cu dieta si sa faci sport. Nu toate grasimile sunt rele, unele dimpotriva ajuta la slabit si la sanatatea vaselor de sange. Lebenita ajuta la dat jos burta, sarea face ca organismul sa retina mai multa apa, inclusiv la nivelul burtii, deci nu manca prea sarat. Mancarurile preparate si semipreparate, prajelile, fast-foodul 'ajuta' la cresterea burtii, pe cand legumele si fructele crude si alte alimente mai putin preparate termic ajuta la slabit. Painea neagra si painea cu adaos de tarate contine mai multe fibre, care dau senzatia de satietate mai repede si in plus duc la scaderea absorbtiei grasimilor rele la nivelul intestinelor. Etc, samd, mai gasesti tu si alte sfaturi.

| stefanradu a răspuns:

Salut Iulia_7621,
Am scris un articol interesant despre cum poti sa dai jos BURTA si sa obtii un abdomen plat si definit. Il gasesti aici:
http://hunkbody.ro/da-burta-jos-partea-1/
Spor!

Întrebări similare