| ioonny a întrebat:

Cum as putea sa scap de cosurile rosii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Vezi pe aici http://www.soothe.ca/acnee.htm.
da' sa stii ca e boala grea asata cu cosurile

| Simpatic a răspuns:

In primul rand nu exista cosuri rosii si cosuri verzi,se numeste acnee,in schimb exista puncte negre pe ten.Poi nu ai zis ce varsta ai, daca sunt specifice varstei poti doar sa le mai "raresti" prin aplicarea diferitelor substante, nu te lua dupa unu si dupa altul.Singurul loc in care te poti trata este la un dermatolog,dar la un dermatolog bun,nu la oricine, e recomandat sa mergi la o clinica dermatologica(particulara) pentru ca au si "tehnologie". Preturile sunt extrem de mari, asa ca sa iti faci o idee un consult de specialitate costa intre 70-100 de lei,iar tratamentul(creme, solutii, pastile etc) incepe de la 100 de lei si ajung mult mai sus daca este vorba de o "afectiune" serioasa.Ce am spus eu este la modul general, mergi la dermatolog. Sper ca te-am ajutat! ps: fetele de asemea au la menstruatie cosuri, care le trec dupa cateva zile!

| Mihaela a răspuns:

Hei.
Mibazon. Il iei de la farmacia veterinara cu maxim 5 lei, te dai in fiecare seara, iar intr-o saptamana gata cu ele. Iti garantez! Am incercat si eu, si cunosc mai multe persoane!
Succes si numai bine!

Întrebări similare