anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea sa scap de mustata definitiv? Aproape cresc firele de par pana in gaurile nasului am pilozitate excesiva peste tot.am auzit ca cu laserul ar putea fi ok voi ce spuneti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand, pilozitatea excesiva este cauzata de glandele tale hormonale, ceea ce ar trebui sa-ti dea de gandit si sa te trimita la investigatii medicale si o vizita la un endocrinolog.

In al doile arand, nici o operatie cu laser nu-ti va elimina parul definitiv, totul este temporar. Se fac mai multe sedinte cu laser, dar cand le-ai oprit, parul creste la loc.

Sfatul meu este, sa cauti si sa tratezi CAUZA care iti genereaza cresterea excesiva a parului, ca solutiile temporare nu te salveaza decat temporar, ori tu vrei sa scapi definitiv de problema asta, nu?

1 răspuns:
| udrescuf a răspuns:

Daca vrei sa nu mai ai barba poti face o operatie cu laserul dar costa mult. Oricum nu vei mai avea barba deloc.